Perse te na zgjidhni ?

  • Vizioni yne

    Tinguj te perditshem humbasin mijera njerez me probleme degjimi.Ne Grupin e Kompanis Kasapoglou vazhdimisht po zhvillojme dhe implementojm zgjidhje per ti ndihmuar keta njerez te gjejn degjimin e tyre ne menyre qe ata te mund te jetojn nje jete te pasur ne tinguj,cilesore dhe te kendshme

  • Misioni yne

    Krijimi dhe implementimi i zgjidhjeve inovative qe rrisin vazhdimisht mundesin cilesore te degjimit per njerezit tane qe shfaqin probleme degjimi

  • Motoja jone

    Te thjeshta,cilesore,te plota

Shikoni video

Η λειτουργία του αυτιού
H αίσθηση της Ακοής
Ακουστικά κέντρα Ελλάδος - Μικρό

Prodhuesit


Deshironi t\'ju telefonojme?
Uebsajti perdor cookies. Me perdorimin e tij ,automatikisht ju pranoni perdorimin e cookies. • ΙnformacionE kuptova